Üst Reklam

Edirne'nin Sosyal Yüzü Edirnemde

Merhabalar,

Bugün Edirne'nin sosyal tanıtım projesi olan Edirnemde'den kısaca bahsedeceğim. 2014 yılında bir firma rehberi mantığıyla ortaya çıkan bu projenin  zaman içerisinde ilimizin en büyük tanıtım yüzü olacağını elbette ilk başta kimse tahmin edemezdi. Firma içeriklerini web siteye girerek, web&facebook dostluğu ile başlayan bu serüvene 2015 başlarında haber blogu ve Edirne kaynakçası da katıldı.

2015 yılı ortasında yapılanlardan daha fazla fark yaratma ve maddi gelir yerine yararlı işler yapmak amaçlı Edirne'nin tarihi ve kültürel zenginliğine odaklanarak yolumuza devam etme kararı aldık.

Edirne'nin en büyük eksikliği olan reklam yüzünü tamamlama işini kendimize görev edindik. Üstelik bunu maddi beklenti olmadan yapabilmek daha çok azim gerektirdi. Sponsorluk, reklam isteklerini bugüne kadar da geri çevirdik. Bunun sebebi ise Edirnemde'nin sponsorları altında kalmasını engellemek ve kalite çizgisini bozmadan Edirne ile ilgili paylaşım ve araştırmalarına devam etmekti. Takdir edersiniz ki Edirne'de projeye para yatırıp ismim geçmesin diyecek büyük gönüllülüğe sahip kişiler oldukça az. Öyle ki zaten harcadığımız meblaları amorti etmek için zaten bir çok reklam almamız gerekli :)

Şuanda geliştirme çalışmalarımız sürüyor, muhtemelen her zaman da sürecek. Edirne'de kültürel yüzle ilgilenen hiç bir mecra ile ilgimiz olmadığını tekrar bildirmek isterim.

Son olarak siyasi duruş sergilemeden, çizgimizi bozmadan 25000 kişiyi aşkın yol arkadaşımızla bugün 3. yılımıza girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Edirne ve Edirneli için çalışmalarımız sürecek. Sevgi ve saygıyla..

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.