Üst Reklam

Youtube Videosunu Kırparak (Keserek) İndirmek

 Merhabalar,

Bugün kendimde sık sık kullandığım ilgimi çeken videoların içerisinde hoşuma giden kısımlarını bilgisayara tamamen indirmeden online olarak kesmenin yolunu paylaşacağım. Milyonlarca kişinin kullandığı, her gün çığ gibi büyüyen video ve yayıncılar dikkate alındığında hemen herkesin youtube'da bir kesime ihtiyacı olduğu aşikar. Paylaşacağım sitede detayları adım adım izleyerek reklamsız ve temiz bir şekilde videonuzu keserek youtube'dan indirebilirsiniz. Başlayalım;

İlk önce https://streamable.com/ internet sitesine gidiyoruz. Direkt olarak karşımızı çıkan ekran aşağıdaki gibi olacaktır.


Burada soldaki buton "Upload a video file" bilgisayarınızdan bir video seçerek online olarak kesme işlemini gerçekleştirme imkanı sunuyor. Böylelikle bilgisayarınıza aracı bir program yüklemeden siz online olarak bu sitede crop işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Fakat bizim asıl konumuz Youtube Videosunu Kırparak (Keserek) İndirmek ve bunun için yapmanız gereken sağ taraftaki yazılabilir metin kutusuna "Paste a video URL" yazan kısıma youtube videomuzun adresini yapıştırmak. Ardından site otomatik olarak videoyu oynatmaya başlıyor. 


Aşağı kısımda bulunan sol kutucuk videonun başlangıç dakika ve saatini, sağ kutucuk ise videonun bitiş dakika ve saatini gösteriyor. Buraya kırpmak istediğiniz kısmı ister başlangıç ve bitiş olarak yazarak veya elinizle yuvarlak imleçlerini sürükleyerek kırpabilirsiniz. Bilgileri gerçekleştirdikten sonra sağ alttaki mavi butonda ki "Create Video" kısmını tıklıyoruz.

Videomuz oluştuktan sonra karşımıza gelen ekranda sağ alt kısımdaki "More" kısmına tıklayarak açılır menüdeki "Download" seçeneğine basıyoruz. Böylelikle belirlediğiniz youtube videosunun bölümü bilgisayarınıza inmeye başlayacaktır.

Kolay Gelsin, İyi Çalışmalar.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.